»

Pages

yahuu! Duit Raya Giveaway






salam semua! :)



hehe. kebetulan malam ni rasa nak online je, xnak buat keje lain
ni la yang berlaku..join contest incik-yang-baik-hati ni :)

kalau korang nk join sekali, klik je kat link kat atas tu ha
senang.simple.mudah. kan kan? 

nama sebenar aya lam surat beranak najah hayatina 
tp pnggil aya je dah la,lagi gedik manis gitu. (kau ni mmg perasan la najah!)
tahu tahu. da ramai orang cakap sebelom ni
bukan pelik la,tapi pelik sikit unik..okay? :)
kampung aya kt ganu je,every year pun raya kat sini je
sebab semua orang pun dah berkampung kat umah aya setiap kali raya
biasa la,tak de kampung la katakan. sobs T.T
(tak perlulah nak sedih sangat)

tahun ni jugak, baju raya aya ade 2.yay! (padahal org lain lg bnyak)
warna purple n orange. cantik! 
biasalah, baju dan selendang org sponsor
haruslah kena kata cantik.haha

setiap kali raya,benda wajib yang paling glemer..mercun,mesti ada
tapi takpela takpela
aya gerunnnnn nak main
still sayang jari-jemari-yang-montel nih
tapi kannnnn...ada 1 mercun
yang aya konpiden leh main dengan harmoni dan senang hati
iaitu............... mercun bawang. haha :)



haha,sekian la cerita raya dari saya, aya yang perasan comel. xoxo  :)





suka? jum la like and komen :)

1 orang ngah mengelamun:

Muhammad Hafiz bin Zubir said...

Assalamualaikum ! :)
keputusan dah diumukan ! :)
sorry lambat umumkan ! hehe :)
TAHNIAH !

http://birdsangry96.blogspot.com/2011/09/keputusan-duit-raya-giveaway.html

Post a Comment

jum luahkan rasa hati anda! :)

saya dan dia.

Daisypath Anniversary tickers